PERSONALE

 

 

Sygeplejerske Ann-Cathrine Francati Vennervald

Ann-Cathrine er ansat pr. 1/10-2020.  Ann-Cathrine varetager div. årskontroller, særligt blodryks årskontrollerne, akutfunktion, smear, vaccinationer mm samt en del af de planlagte graviditetskontroller. 

Ann-Cathrine har tidligere erfaring som konsultationssygeplejerske i en anden lægepraksis og som hospitalssygeplejerske på Hæmatologisk afdeling på Rigshospitalet. 

 

Sygeplejerske Maria Meier Noer

Maria er ansat pr. 1/11-2023. Maria varetager blandt andet vaccination, diverse årskontroller, særligt diabetes årskontroller og akutfunktionen i klinikken, ligesom de øvrige sygeplejersker.

Maria har tidligere specialiseret sig i sårpleje og -behandling. Hun har erfaring fra sårambulatoriet på ortopædkirurgisk afdeling på Hvidovre og har senest arbejdet som sygeplejerske i hjemmeplejen.

 

Sygeplejerske Maja Aakjær Fechner

Maja er ansat pr. 15/1-2024. Maja varetager blandet andet KOL-årskontroller og klinikkens akutfunktion, ligesom de øvrige sygeplejersker. Maja har tidligere erfaring fra almen praksis, og har i mange år arbejdet hos en praktiserende læge på Nørrebro. 

 

Sekretær

Vi har i øjeblikket 5 dygtige medicinstuderende til at passe jobbet som lægesekretær.

I vil møde Farid, Sarah, Åsa, Sidse og Silas når I ringer eller henvender jer i skranken dagligt mellem kl. 9 og 12. 

De tager også blodprøver, EKG, vaccinerer og laver andre selvstændige konsultationer. 

De er alle på vej til at blive læger og gør et stort og flot stykke arbejde for os i Lægehuset Æblegården.